قالیباف: تا منافع اقتصادی ما تضمین نشود خبری از مذاکره نیست نامه نماینده ایران به شورای امنیت درباره تهدیدات ترامپ عوامل شهادت بسیجی «امین ضیایی» دستگیر شدند دستور پزشکیان برای انتشار مشخصات جانباختگان ناآرامی‌های اخیر هشدار سخنگوی سپاه به آمریکایی‌ها: برای همه سناریوهایتان برنامه داریم خنثی‌سازی توطئه ناامنی در خراسان جنوبی شمخانی: پاسخ به اقدام نظامی آمریکا بی‌سابقه خواهد بود توضیح سخنگوی دولت درباره گرفتن خسارت حوادث اخیر از سلبریتی‌ها + جزئیات ضرب‌الاجل یک هفته‌ای عارف درباره خسارات جنگ ۱۲ روزه و حوادث اخیر پزشکیان: قدرت خرید دهک‌های یک تا هفت بهبود یافته است بررسی صلاحیت نامزد‌های انتخابات شورا کلید خورد / ۱۵ درصد داوطلبان زن هستند ولایتی: ترامپ از ترس شکست به سرعت تسلیم می‌شود تدوین برنامه اصلاح نظام اداری با ۶ محور و ۴۸ برنامه پزشکیان: آمریکا و اروپا نگران مردم ایران نیستند/ تا زمانیکه مردم با ما باشند، حل مسائل ممکن خواهد بود عارف: هدف از اصلاحات ساختاری، تثبیت نسبی ارز، رسیدن به رشد قابل قبول و مهار تورم است

همصدایی نشریه اصلاح طلب با تندورهای آمریکایی+عکس

در حالی که کارشناسان نظامی و تحلیلگران سیاسی امکان وقوع جنگ نظامی ایران و آمریکا را نزدیک به صفر می دانند، نشریه صدا همصدا با تندروهای آمریکا از دوگانه صلح و جنگ رونمایی و این پازل را تکمیل کرد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۳ - ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 May 11
کد خبر: ۱۰۸۳۵

به گزارش راهبرد معاصر ،  «دانیال صالحی» در یادداشتی با انتقاد از همصدایی یک نشریه متعلق به اصلاح‌طلبان با تندروهای آمریکایی، نوشت:

 

در حالی که کارشناسان نظامی و تحلیلگران سیاسی امکان وقوع جنگ نظامی ایران و آمریکا را نزدیک به صفر می دانند و حتی با موضع گیری های مقامات نظامی ایران، آمریکایی ها که تلاش می کردند تلویحا سایه تهدید نظامی را برای مذاکره بر سر مردم نگه دارند، مجبور شدند صراحتا و مکرر اعلام کنند که قصد جنگ با ایران را ندارند، حالا نشریه صدا همصدا با تندروهای آمریکا از دوگانه صلح و جنگ رونمایی و این پازل را تکمیل کرد.

 

راهبردی که به نظر می رسد بازی جدیدی را برای انحراف افکار عمومی آغاز کرده و اهداف نامبارکی را بر علیه مردم ایران و در جهت تضمین منافع آمریکایی ها دنبال می کند.

 

همصدایی نشریه اصلاح طلب با تندورهای امریکایی+عکس


این راهبرد طبق اخبار موجود از مدتها قبل در جلسات اصلاح طلبان طراحی شده و حالا آرام آرام رنگ و بوی علنی شدن به خود می گیرد.

تجربه مدیریت ۶ سال گذشته و رویگردانی مردم از مدعیان اصلاح طلبی، مدتهاست که سران این جریان را نگران کرده است.

 

حالا پس از شکست برجام و نیز تجربه مدیریت ناموفق در پروژه های کلانی مثل سهمیه بندی بنزین، هدفمندی یارانه ها، ضعف در مدیریت بحران، فاجعه توزیع زیانبار سکه و ارز و حتی ناتوانی در توزیع سبد کالا، بحران مقبولیت را برای جریان اصلاحات که اصلی ترین حامی و عامل وضع موجود است بوجود آورده که می طلبد برای جبران این وضعیت بهانه های جدیدی را دست و پا کرد و چه بهانه ای موثرتر از نگران کردن مردم از "جنگ" برای بقای سیاسی و حفظ قدرت!

 

تکنیکی که در طول ۶ سال گذشته مکرر از سوی این جریان مورد استفاده قرار گرفته و البته تا حد زیادی کارایی خود را از دست داده است.


جریانی که می توانست صادقانه از مردم عذرخواهی نماید و از فرصت باقی مانده اش برای جبران مافات استفاده کند، با طراحی‌های اینچنینی نشان می دهد که قصد اصلاح ندارد.

 

در چنین شرایطی رسانه ها و تریبونهای انقلابی وظیفه دارند با ادبیات مستدل و متقن این نقشه شوم را نقش برآب نموده و مانع پسرفت مجدد و عقب ماندگی ایران شوند.

در کنار این روشنگری، دستگاههای اطلاعاتی نیز باید با کشف و شناساندن انگیزه این همنوایی ها، پرده از چهره برخی مدعیان اصلاح طلبی که در مسیر اهداف آمریکا تلاش می کنند، بردارد.

فارس

ارسال نظر